Povero II Bandierino Mosto P.F. Bianco Frizzante 0.75 l
Il Bandiero je tradiční piemontský částečně fermentovaný bílý vinný mošt sladké odrůdy Moscato. Je chuťově velice podobný se slavným Moscato D´Asti, ale bez certifikace s ještě o malinko nižším obsahem alkoholu, je velice lehké a dobře pitelné s velmi jemnou a lahodnou perláží. Má příjemně sladkou a ovocnou chuť se svěží vůní tropického ovoce. Hodí se ke konzumaci s ovocem, nebo dezerty. Obsah alkoholu 4.5% a obsah cukru 115 g/l. Baleno 12 x 0.75 l.
Skladem
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Povero Dianae Barbera D´Asti DOCG sensa solfiti 0.75 l
Dianae je známá Barbera D´Asti, která fermentovala v nerezových tancích po dobu 6 měsíců a k jejíž výrobě nebyly použity siřičitany. Jedná se o velice dobré a příjemně suché červené víno, které má plné tělo a sametovou hladkost s jemnými taniny. Aroma je velice ovocné s tóny malin a třešní. Hodí se ke konzumaci s masovými jídly. Obsah alkoholu 14% a obsah cukru 4.5 g/l. Baleno 6 x 0.75 l.
Skladem
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Povero Marida Barbera D´Asti DOCG 0.75 L
Marida je známá Barbera D´Asti, která zrála v dubových sudech po dobu 10 měsíců, jedná se o suché červené, velice sofistikované a elegantní víno s bohatou a hřejivou chutí s lehkou tříslovinou. Hodí se k pečeným masům, zvěřině a vyzrálým sýrům. Obsah alkoholu 13.5% a obsah cukru 4.5 g/l. Baleno 6 x 0.75 l.
Skladem
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.
Pro zobrazení cen je nutné se přihlásit.